Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur Byt Audi Bromsar

En Audi är en högpresterande fordon med en högpresterande motor installerad på varje modell. Högpresterande motorer lagt ut en hel del makt, så Audi installerar skivbromsar till varje hjul. De skivbromsar är bakom varje hjul och fäst varje rotor. På toppen eller sidan av rotorn är en ram till vilken bromsoket är säkrad. På baksidan av varje bromsok är två bultar som fixerar bromsok till ramen. Bulten storlek och specifikationer vridmoment kommer att vara olika för varje modell, så du behöver en metrisk spärrfunktion inställd på att slutföra jobbet. Saker du behöver Begagnad Audi däck järn
Bil jack
stödbenet
Metric spärrfunktion inställd Begagnad Audi broms komprimeringsverktyget Begagnad Audi byte bromsbelägg
Visa mer instruktioner
1

Lossa de fyra eller fem muttrarna på ett av Audis hjulen med en Audi däck järn. Höj att hjulet från marken med hjälp av en domkraft.
2

Nedre den sidan av ramen på en pallbock stödja Audi. Tag bort hjulet från Audis ram, och ställ den åt sidan medan du arbetar.
3

bort skruvarna från baksidan av bromsok med en spärr och korrekt-format uttag från den inställda . Dra bromsok utanför ramen, och låt den vila mot undre länkarm.
4

Ta bort elektroderna från insidan av bromsok genom att dra ut dem. Sätt en Audi verktyg broms kompression i bromsoket, och vrid handtaget medurs för att tvinga bromsok s kolven på bromsoket. Sätt i de nya dynorna.
5

Placera bromsok på rotorstommen, och dra åt skruvarna till vridmoment specifikationerna för denna modell. Placera hjulet på ramen, och byt muttrarna till hjulet. Sänk ramen till marken, och dra åt muttrarna till vridmoment specifikationerna för denna modell.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58936.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.