Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du hittar en Cherokee Brake Switch

Den bromsljusströmställare i din Cherokee styr belysningen av bromsljusen baktill på fordonet. En felaktigt fungerande switch kanske inte lyser bromsljusen. Denna typ av fel gör bilresor osäkra eftersom andra förare inte vet när du tar med din Cherokee till ett stopp. Annat än bil horn skrällande, innebär en av de första tecknen på en defekt Bromsljuskontakt problem med att flytta växelspaken på automatiska växellådor. Leta upp problematiska switch, och byt ut den, om det behövs, precis som hemma. Hitta det tar bara fem minuter att göra, reparationen kommer att ta dig ytterligare 35 minuter att slutföra. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Öppna förardörren på din Cherokee. Om förarsätet flyttar elektriskt snarare än genom ett säte frigöringsspaken, tryck på knappen som krävs, och flytta ryggstödet så långt det går. Knäböja eller böja sig ner, och positionera dig så att du kan se under din Cherokee instrumentbrädan.
2

Följ din Cherokee bromspedal axel-bar från golvet, upp 12 inches till där den ansluter under instrumentbrädan. Axeln-bar är metallen bar gummi bromspedalen pad fäster i fronten.
3

Identifiera din Cherokee bromsljuskontakten under instrumentbrädan. Den lilla komponenten en tum under bromspedalen axeln-bar anslutningspunkt är bromsljuskontakten. Omkopplaren liknar en bläckpenna och har två kablage som är anslutna till den bakre sidan av den. Framsidan av bromsljuskontakten har en liten kolv på det som liknar en rund dörrklocka summer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58935.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.