Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter bromsar på en 2001 Oldsmobile 88

2001 års Oldsmobile Delta 88 Royale kommer med 4-wheel, allround skivbromsar. Dessa bromsar måste bytas var tre till sju år, beroende på hur mycket du kör, kvaliteten på bromsarna på bilen och vilken typ av körning du gör. Till exempel, när man kör i staden du använda dina bromsar oftare än när man kör på motorvägen. Skivbromsar är den absolut enklaste bromsen för gör-det-själv mekaniker att byta. Hela jobbet, för alla fyra däck, tar cirka två timmar. Saker du behöver
däck järn
träklossar
Ordet jack
Jack står
Hylsnyckel
Rep eller snöre
Tvingfäste
Visa mer Instruktioner
1

Lossa klackarna muttrarna med däcket järn. Placera träblocken framför däcken kommer du inte att ta bort.
2

Höj bilen med domkraft. Ställ domkraften under stödstag som löper längs den yttre kanten hos underredet. Höj det nog att låta däcken att rensa marken. Placera domkraften under samma fjäderben som domkraften.
3

bort klackarna muttrarna helt och ta av däcket från. Ställ dem alla åt sidan.
4

ta bort bygeln bultarna med en hylsnyckel. Monteringskonsolen är den metall halvcirkel som avslöjas när du tar bort däcket. Knyt fästet på underredet med rep för att förebygga stress skador på bromsledningen.
5

bort bromsbelägg från fästet för hand.
6

Komprimera bromsok cylinder med C-clamp. Tjockleken cylindern är den 3 - till 6-tums bred cylinder i mitten av fästet. Se till att det är i jämnhöjd med fästet.
7

Montera de nya bromsbeläggen där gamla satt.
8

Sätt tillbaka fästet till rotorn. Sätt tillbaka däcket och finger-dra åt muttrarna. Sänk bilen och dra åt alla av nötter med däck järn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57779.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.