Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Installera Bromsbelägg på en 1994 Nissan Pathfinder

Bromssystemet på 1994 Nissan Pathfinder är en av de viktigaste säkerhetsfunktioner på fordonet. Pålitlig, beror konsekvent bromsning på en väl servade, inspekteras regelbundet bromssystemet. Slitna bromsbelägg kan resultera i ojämn bromsning, svårighet stopp, ljud vid inbromsning, och onödigt slitage på andra bromsning och styrning komponenter. Bromsar är billigt och relativt enkelt att ersätta. Med några handverktyg, kan detta jobb utföras i en uppfart eller garage. Saker du behöver
Jack står
rörtång
8-tums C-clamp
Uttag och hylsnyckel
bromsfett
Visa fler instruktioner

1

Park ditt 1994 Nissan Pathfinder på en plan yta med handbromsen helt inkopplad och hjulen ordentligt chockad. Lyft bilen med en domkraft och stödja den på pallbockar.
2

Använd en rörtång för att ta bort muttrarna och ta sedan bort hjulet /däcket montering från fordonet.

3

Komprimera bromsoket med en 8-tums C-clamp. Placera den fasta käften av C-klämma över baksidan av bromsoket och dra åt skruven pad på den yttre bromsklossen tills tjockleken är helt komprimerad. Var försiktig så att du inte klämmer eller Vik bromsledningen på baksidan av bromsok. Ta bort C-klämman.
4

Ta bort den nedre bilden bult från bromsoket med en hylsnyckel. Pivot bromsok fram och ta bort bromsbelägg hållare, mellanlägg och trampdynor. Notera läget och orienteringen av hållarna och shims så att du kan installera om dem i samma position.
5

Grease hörnen på hållarna bromsbelägg och installera dem i sina ursprungliga positioner. Montera de nya bromsbeläggen och shims sedan svinga bromsok tillbaka i position. Sätt tillbaka den nedre bromsok slide bult och dra åt ordentligt. Sätt tillbaka hjulet /däcket montering och dra åt muttrarna ordentligt. Tryck ner bromspedalen helt sittplats de nya bromsbelägg. Upprepa steg 2 till 5 på alla hjul som behöver broms utbytta kuddar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58434.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.