Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar bromstrummor i en Chevy

bromssystem består av många små bitar av utrustning som vilar inne i en bromstrumma på hjulet församling. Den bromstrumman håller bromsbackarna och dynor i rätt läge för att bromsa däcket när bromsarna aktiveras av föraren. Knäckt bromstrummor kan minska bromsförmågan av ett fordon och måste bytas ut snabbt. Service av bromstrumman på din Chevy bil är ett projekt som kan ta ca tre timmar, beroende på din mekaniker färdigheter. Saker du behöver
Chevy användarmanual
hydraulisk domkraft
Jack står (minst två) katalog tidningen
Shop handdukar
Hylsnyckel
Wheel cylinder skiftnyckel
Linje
returfjädrar
Bromsfjäder tänger
Bromsklossar och fästklamrarna
parkering stöttor broms och fjädrar
stoppbygel verktyg
Visa fler instruktioner
1 < p> Lossa parkeringsbromsen i din Chevy bilen innan trumbroms installationen.
2

Höj Chevy så att du kan arbeta bekvämt under axeln emot nya bromstrumman. Börja i slutet av bilen intill hörnet. Placera domkraften närmare hörnet som måste höjas. Vid hydraulisk domkraft för att höja bilens änden till ungefär en fot. Höj ett jack stå bredvid uttaget för att stödja bilen. Upprepa detta på hörnet har motsatt sida. Fortsätt att höja bilen på detta sätt tills du bekvämt kan arbeta under hörnet. Secure pallbockar innan du tar bort domkraften.
3

Lägg ner tidningen på marken i hela området du kommer att arbeta i. Håll vissa butik handdukar närheten vid eventuella spill.

4

bort monterade däcket. Använd en hylsnyckel för att lossa lämpliga bultar på navkapseln. Hänvisning din modell-specifika Chevy bruksanvisning för att ta reda på korrekta förfaranden hjul borttagning.
5

Ta bort den tidigare bromstrumman från din Chevy fordon före installationen av den nya bromstrumman. Placera bromstrumman genom navet lagret på axeln.
6

Träd den nya bromstrumman genom navet lagret på axeln. Placera den nya bromstrumman så att hjulet cylindern kommer att placeras vid toppen av bromstrumman.
7

montera hjulet cylindern på bromstrumman. Placera hjulcylinder i sin rätta plats och dra åt bromsen linje med en linje skiftnyckel för att säkra hjulcylinder. Dra åt alla skruvar med hylsnyckel.
8

Installera returfjädrarna i din trumbroms med tång bromsfjäder.
9

Installera bromsbackar på bromstrumman. Säkra bromsbackarna med klämmorna. Dra åt klämmorna med stoppbygeln verktyget.
10

Montera stagen parkeringsbromsen och fjädrar mellan bromsbackarna i din bromstrumman. Använd tång Bromsfjäder att säkra strut fjädrarna.
11

Fäst kabeln parkeringsbromsen till rätt position på din bromstrumman.
12

Trä däck och hjul montering över trumbroms på din hjullagerenhet. Använd en hylsnyckel för att dra åt alla skruvar som håller navkapseln till hubben.
13

försiktigt minska höjden på bilen. Stöd ena sidan med den hydrauliska domkraften. Sänk stödbenet ungefär en fot, och sedan sänka bilen sakta med hydraulisk domkraft. Upprepa detta på hörnet har motsatt sida. Fortsätt tills bilen återgår till marknivå.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57502.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.