Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du installerar 1987 Chevy Truck Bar Front Sway

I krängningshämmaren på en 1987 Chevrolet lastbil är utformad för att ansluta de nedre länkarmarna på båda sidor av suspension, vilket hjälper till att hålla däcken planterade på marken samtidigt som du vrider ett hörn. Om du inte har en krängningshämmare på din lastbil, sedan lägga en inte bara kan förbättra hanteringen, men attraktionen kvalitet. Detta tar ungefär en timme att göra. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Factory krängningshämmare och monterar
Visa fler instruktioner

1

Lyft Chevrolet upp i luften med domkraft. Put pallbockar under ramen. Avlägsna domkraften och sedan ta bort hjulen med däck järn.
2

Lyft vingla bar upp till hålen fabriken bulten i det främre ramen, direkt framför fjädring. Baren är gjord av stål, men vanligtvis inte väga mer än 25 pounds, så det borde vara okej att lyfta själv. Om inte, få en assistent för att hålla upp medan du skruva den på plats. Löst skruva krängningshämmare fästen på ramen, fastspänning av krängningshämmare till ramen med 3/8-tums Ratchet och uttag.
3

löst installera krängningshämmare till fästena på de nedre länkarmarna för hand. Sätt tillbaka framhjulen med däcket järn och lägre lastbilen utanför läktaren.
4

Spänn krängningshämmare hårdvara med 3/8-tums Ratchet och uttag. Kör trucken runt kvarteret och lyssna efter gnissel eller clunks i framvagnen. Om du hör något, dra åt bultarna i suspension.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61273.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.