Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort de främre bromsarna på en 2005 Ford Five Hundred

De främre bromsarna på en 2005 Ford 500 består av ett bromsok, kuddar, och rotor, som alla arbetar i harmoni för att stoppa bilen. Ju fler miles som finns på bilen, till mer slitage att bromsarna får tills slutligen bromsok och rotorer behöver bytas helt. Om du gör det innebär att helt ta bort de främre bromsarna, vilket kan ske i ett par timmar. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
Bromskrets klämma
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
kryssmejsel
Penetrerande smörjmedel

Visa fler instruktioner
1

Park Ford 500 på en plan yta och dra åt parkeringsbromsen. Sätt transmissionen till neutralläget. Plocka upp Ford 500 med domkraften så framhjulen är i luften, då stödja chassit med pallbockar. Ta av hjulen med ett däck järn.
2

Kläm linjen gummi bromsen leder till bromsoket med hjälp av klämman bromsledningen. Unbolt anslutning bromsledningen till bromsok med 3/8-tums Ratchet och uttag, sedan skruva isär bromsoket och bromsok ankarplatta från främre hjulupphängningen med spärr liksom. Ta bromsok och bromsok ankarplatta bort från bilen.
3

Ta bort skruvarna som håller ytan på rotorn till knogen med Phillips-skruvmejsel. Spraya rotorns yta och den hoppassande ytan mellan rotorn och navet med den penetrerande spray. Låt rotorn sitta i 5 minuter innan du fortsätter.
4

Skjut rotorn från navet med båda händerna för att stödja vikten av tunga rotorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58903.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.