Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter bromsoken på en 1997 Ford F-250

bromsoken pressa rotorerna mellan bromsbeläggen att stoppa Ford F250. Rotorerna kan börja läcka runt kolven som tätningarna misslyckas. Vid denna punkt, måste du ersätta dem eller riskera att förlora dina bromsar när du är ute i lastbilen. Förfarandet är inte så svårt som det kanske låter. Du kan slutföra jobbet på din uppfart i ungefär en halvtimme för varje hjul. Det finns ingen anledning att spendera dina pengar på en verkstad. Saker du behöver
dräneringskärlet
stoppklossar
Automobile jack
Jack stå
Hylsnyckelsats
Wrench in
Visa fler instruktioner
1

Placera stoppklossar bakom de bakre hjulen på lastbilen. Höj Ford med bil uttaget. Placera en pallbock under F250 och höja den till ramen. Avlägsna muttrarna från hjulet med rörtång. Ta av hjulet från lastbilen.
2

Ta bort slangen bult från bromsoket med hjälp av en skiftnyckel. Placera drain pan under slangen för att fånga vätskan från bromsledningen. Lossa skruvarna på oket med en hylsa och spärrskaft. Dra tjocklek ur monteringsvagga. Ta den andra änden av broms slangen från den huvudsakliga bromsledningen hjälp av en skiftnyckel. Addera 3

Sätt bromsbeläggen i bromsoket. Placera bromsok på monteringsvagga och dra åt skruvarna med hylsa och spärrskaft. Installera en ny broms slang till den huvudsakliga bromsledningen och dra åt med en skiftnyckel. Fäst den andra änden av slangen till bromsoket och dra åt bulten med en skiftnyckel. Placera hjulet på F250 och dra åt muttrarna.
4

bort stödbenet från under lastbilen och sänka bilen till marken. Upprepa proceduren på det andra hjulet. Tillsätt vätska till huvudcylindern efter projektet är klar att ta med den till rätt nivå. Pumpa bromsarna flera gånger tills pedalen är fast.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58675.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.