Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar en Cylinder Brake master Utan Blödning hela bromsen System

Den broms huvudcylinder ger hydraultryck för hela bromssystemet. När bromspedalen trycks ner, aktiverar en tryckstång huvudcylindern och skjuter bromsvätska till alla fyra bromsar i varje hörn av fordonet. När huvudcylindern måste bytas, måste den avlägsnas från fordonet, vilket innebär bromsledningarna måste kopplas bort från det. Med bänk blödning cylindern ersättare mästare, kanske du kan för att förhindra att behöva lufta hela bromssystemet och förhindra luftbubblor från att komma in i systemet. Saker du behöver
bänk skruvstäd
Bromsvätska
Huvudcylinder bänk-blödning kit
Slangar skiftnyckel uppsättning
träpinne eller motsvarande
Visa fler instruktioner

1

Öppna käftarna på en bänk skruvstäd bred nog att rymma cylindern ersättare mästare. Placera metallkropp på huvudcylinderns i upprätt läge mellan käftarna. Dra käftarna precis tillräckligt för att hålla huvudcylindern på plats, men utan att skada den.
2

Avlägsna lock på huvudcylindern. Fyll behållaren med färskt bromsvätska till hela märket på behållaren.
3

Anslut en kort rörlängd från en huvudcylinder bänk-blödning kit till en av de beslag bromsledningen vid basen av huvudcylindern. Dra åt förskruvningen med en slang skiftnyckel för att hålla från att skada kopplingen. Upprepa detta steg för alla återstående anslutningarna på huvudcylindern.
4

in de motsatta ändarna av slangen installerats tidigare i huvudcylindern, och se till att ändarna på rören är nedsänkta i bromsvätska. Om det behövs, håller rören på plats med hjälp av plast flik som kom med blödningen kit.
5

Tryck huvudcylindern kolv, som finns på änden av huvudcylindern där den fäster motorn brandvägg, med användning av en träpinne eller något annat trubbigt föremål. Fortsätt att komprimera och släpp kolven tills luftbubblorna som kommer från rören du installerat tidigare har avtagit. Fortsätt att pressa kolven i korta, långsamma drag, eftersom det kommer att bli allt svårare att trycka in kolven medan luftbubblorna som renas. Fortsätt att trycka in kolven tills det inte finns fler luftbubblor kommer från rören.
6

Toppa bromsvätska i behållaren tills den når hela markeringen och sätt på locket. Ta bort rören från basen av huvudcylindern, varvid en slang skiftnyckel. Lämna huvudcylindern i en nivå, upprätt läge tills du är redo att installera den tillbaka in i fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58769.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.