Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Den bakre vals Removal på en 1997 Nissan Altima

De bakre bromstrummor på din 1997 Nissan Altima passar hårdare än många av bromstrumman du kanske har arbetat med tidigare. Dessa trummor inte bara glida av navet, i själva verket trycka dem navet är det enda sättet de kommer att lossna. Du behöver inte någon fancy verktyg eller utrustning för att åstadkomma detta, bara två 10-millimeters skruvar och en skiftnyckel. Väl utanför bilen, inspektera de bakre trummor och dyka upp igen eller byt ut dem om det behövs före montering. Saker du behöver
rörtång
Breaker bar
Hylsnyckelsats
Jack
Jack står
Wrench set
Visa fler instruktioner
1

Lossa muttrarna på de bakre hjulen på din Altima. En rörtång eller en breaker bar med ett fastsatt hylsa fungerar bäst för detta. Ta inte åt muttrarna utanför reglarna tills vikten är utanför hjulen.
2

Jack upp baksidan av bilen tills det är tillräckligt högt för att få däcken utanför bilen. En eller två inches gapet mellan botten av däcket och marken är tillräckligt. Skjut en uppsättning pallbockar under ramen eller bakfjädringen att stödja bilen.
3

bort muttrarna helt och sedan dra hjulet från bakre navet och ställ den åt sidan. Den bakre trumma på Altima har två gängade hål i ansiktet av det. Faten kommer inte glida av denna bil som de kommer på något.
4

in en 10-millimeters skruv (ca 4 inches lång) i vardera av de två gängade hålen och vrid dem medurs med en skiftnyckel , alternerande mellan bultar någonsin svängar par. Fortsätta arbeta fram och tillbaka mellan bultarna tills trumman lossnar. Skjut trumman resten av vägen av för hand.
5

Upprepa processen för andra bromstrumman på motsatt sida av bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57964.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.