Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Om alkohol Injection

Bil entusiaster ständigt försöker hitta ett sätt att öka bilarnas hästkrafter. För dem som kör en turbo-system, är alkohol injektion en av de enklaste sätten att avsevärt öka hästkrafter på din bil. Om du är bra med en skiftnyckel, kan du lätt göra-det-själv alkohol instruktioner insprutningssystem på nätet och öka din bils hästkrafter (se Resources nedan). Fördelar

En av de mest uppenbara fördelarna med att använda ett system för alkohol injektion är att du tryggt kan köra din bil på en högre boost nivå. Förare har funnit att de kan köra sina boost vid 5 och 10 psi högre än vad de kunde när deras fordon inte använde alkohol injektion. En annan fördel med alkohol injektion är att det höjer den övergripande oktantalet på din gas och högre oktan motsvarar högre boost. Kan vara
Riskfaktorer

Alkohol insprutningssystem drabbade eller missar vad gäller säkerhet och effekt är berörda. Om du installerar en gör-det-själv-kit alkohol injektion, då du riskerar att exponeras för de farliga kemikalier som används i de flesta former av alkohol injektion. Om du vidta lämpliga säkerhetsåtgärder, kan du lätt minska denna risk.
Effekter

När ett fordon är utrustat med en alkohol insprutningssystem, kan det gå på en högre nivå av uppsving. Eftersom det uppsving ökas på en bil, går hästkrafter upp. Som ett resultat, är bilen snabbare än det var före att ha en alkohol insprutningssystem installerat.
Missuppfattningar

viktigaste missuppfattningen som hålls kring alkohol insprutningssystemet är att den alkohol som används i systemet är frätande och kommer att göra betydande skada på din motor. Ja, det är alkohol frätande, men när den används i ett insprutningssystem, är det inte mer korrosiva än bensin. Alkoholen är bara sprutas in i bilens intag systemet. Ingen del av bilen kommer att sitta i en pool av alkohol, och därmed finns det ingen tid för korrosion att ske.
Typ

Alkohol injektion är en allmän term används för att beskriva ett bränsleinsprutningssystem som används i bilar för att öka bilens uppsving och slutligen bilens totala hästkrafter. Det finns många typer av alkohol som kan användas, med de mest populära är metanol. Andra vanliga typer av alkohol tvättsprit, etanol och även den allt populärare E85 Flex Fuel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57057.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.