Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter en bromsslang på en Chrysler Town & Country

bromsledningarna på din Chrysler Town & Country van är viktigt, och även om det är sällsynt att de lagervaror kan brista, ersätta dem med de gjorda av rostfritt stål kan kraftigt hjälpa till att bevara fordonet. Kontrollera med en bildelar expert för att se till att du får rätt ersättning linjen. Saker du behöver
ersätter bromsledningen
Jack
Däck järn
Linje skiftnycklar
bromsvätska
Små gummi bitar
Byte packningar /brickor
Rörkärare
Vinyl tube
vätskebehållare
Visa fler instruktioner
1

höja fordonet, se till att du använder en pallbock som stöder en skåpbil som Chrysler Town & Country. Ta bort hjulen för tillträde till bromsledningen och bromsok.
2

Leta cylindern broms master under huven. Det bör vara i ett hörn och ser ut som en metallcylinder med en plast reservoartank ovanpå. Trace bromsledningarna som går från den och till varje hjul.
3

Studera bromsledningen. Det är troligt indelad i sektioner med flera kontakter. Det kommer också att böjas på ett sätt som en ersättare linje bör också böjas.
4

bort bromsen linje genom att koppla loss de två bultarna på varje anslutning med två linjer skiftnycklar. Stöd bromsslangen på bromsoket med stark tråd för att undvika att skada den.
5

Installera den nya bromsledningen, vrida bultarna på plats för hand först och sedan dra åt dem med linjen skiftnycklar. Anslut den på huvudcylindern sida först för att förhindra skador på slangen.
6

Fyll bromshuvudcylindern behov. Avlufta systemet genom att ta bort luft genom avluftningsskruvarna ventiler på bromsoket. Anslut ventilen till en behållare med vätska genom en vinyl slang och har någon annan trycker på pedalen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/56918.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.