Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Homemade Lufttankar

En luft tanken är en anordning som lagrar komprimerad luft för användning vid påfyllning bil och däck cykel. Du kan också använda en lufttank som en rengöring enhet till rensar golv och tegelväggar. Du kan göra din egen lufttank med PVC hemma. Saker du behöver Sida 2 tums PVC rak kopplare
Safety kniv Sida 2 tums PVC cap (lösningsmedel svets) katalog ¾ tums lösningsmedel svets gängad adapter Sida 2 tum till ¾ tums PVC pipe Reducer Sida 2 tum med 10 fots PVC-rör
¾ tum med 10 fots PVC-rör
Magnetventil ¾ tums inlopp, ½ tums utlopp
schraderventil-stem
PVC primer och cement
Visa fler instruktioner
1

få en två-tums PVC-rör och använda en säkerhet kniv för att skära den till önskad längd. Använd samma kniv för att skära en 2 tum lång bit ur en 3/4 tums PVC-rör. Damma av rören för att ta bort skräp från styckningen.
2

Använd en borr för att borra ett litet hål i toppen av 2 tums PVC-rör. Det hela bör vara tillräckligt stor för att kunna passa en ventil cykel pump. Sätt tejp på ventilen, använda smörjmedel över hela röret och inuti röret. Tryck in ventilen i hålet du har precis gjort och vrid den för att säkra den.
3

Fäst ändhuven till 2-tums rör med cement och primer. Jämnt sprida primer på till röret och sedan placera ett skikt av cement på toppen av primern. Sätt in röret i kopplingen och vrid för att säkra.
4

Fäst 2 tums PVC koppling till den bakre änden av PVC-röret med hjälp av cement och primer. Sätt ¾ tums reduktionsventilen vidare till två-tums koppling med cement och primer också. Sätt ¾ tum med två tums rör delvis på att PVC-reducering. Använd samma primer och cement process för att fastställa ¾ tums PVC till den gängade adaptern.

.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61779.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.