Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort Starter Från en 1997 Corolla

Din 1997 Toyota Corolla startar inte. Allt du hör är ett klickande ljud när du vrider om nyckeln. Om batteriet är OK, är nästa logiska platsen för att kontrollera startmotorn. När startmotorn inte startar, motorn kommer inte heller. Ta bort startmotorn på en 1997 Toyota Corolla är inte otroligt svårt, tack vare sin tillgänglighet från toppen av motorn, men det kommer att ta cirka 30 minuter. Saker du behöver
Flat skruvmejsel
skruvnyckel som
3/8-tums ratchet, förlängning och uttag
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna luftfilteraggregatet från motorrummet med hjälp av skruvmejsel. Använd dina händer för att lyfta ut luftfiltret montering och slangen ansluts till spjällhuset, och lägger den åt sidan.
2

bort minuspolen på batteriet med hjälp av en skiftnyckel . Ta den positiva polen på batteriet med hjälp av samma teknik.
3

Leta startmotorn på transmissionen. Startmotorn kommer att ha en sele ansluten till det liksom en tjock batterikabel bultad till motorn. Ta bort anslutningar med en skiftnyckel.
4

unbolt starter från transmissionen med 3/8-tums Ratchet, utbyggnad och uttag. Lyft ut den ur motorrummet och ställ den åt sidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60312.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.