Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar Generator på en Hardbody Truck

Generatorn i din Nissan Hardbody skapar el från drivremmen på motorn, och överför denna energi till det elektriska systemet i fordonet, inklusive batteri. Om det går ut, kommer ditt batteri dränera så småningom, och då måste du byta både generatorn och batteriet. Lyckligtvis, byta ut generatorn på din Hardbody är inte särskilt svårt, och kan göras hemma med enkla verktyg. Saker du behöver
ersätter generatorn
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
obestämd nyckel satt
Visa fler instruktioner
1

Pop huven och koppla bort pluspolen från batteriet med hjälp av en skiftnyckel. Dra sedan bort boot på baksidan av generatorn och skruva isär batteriet vajern med skiftnyckel. Dra ledningsnätet leder till generatorn också.
2

Unbolt monteringsbulten på generatorn, den som är hålls på plats på ett slitsat hål, och vrid generatorn upp och in i motorn, vilket gör att du kan dra bort remmen från generatorn. Addera 3

skruva isär generatorn från motorn med en 3/8-tums Ratchet och uttag, sedan dra ut den ur fästet fäste. Placera den nya generatorn i fästet och skruva den på plats. Placera bältet tillbaka över generatorns remskiva och se till att bältet dirigeras enligt dekalen under huven.
4

Skjut generatorn ner så att det finns spänningar på bulten. Dra ner det till det slitsade fästet på konsolen med en 3/8-tums Ratchet och uttag.
5

tillbaka ledningarna till baksidan av generatorn med hjälp av en skiftnyckel. Använd en skiftnyckel för att pluspolen tillbaka till batteriet.
6

Starta bilen och se till att spänningen mätaren läser 14 volt, och att allt fungerar som det ska.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60154.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.