Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Ta bort och ersätt axeln i en 1994 Jeep Grand Cherokee LTD

Framaxeln på en 1994 Jeep Grand Cherokee LTD är en viktig del av drivlinan. Inte bara det driva framhjulen, gör det dig att gå Rock krypa om du önskar. Dessa framaxlar kommer i varierande styrka, och om du vill ersätta din framaxel med en ny som är starkare, måste du först ta bort den gamla. Denna process bör ta ett par timmar att göra rätt, men du kan göra det hemma. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
obestämd nyckel satt
mekanik tråd
Replacement axelarrangemang
Visa fler instruktioner
1

lyft framsidan av Jeep Grand Cherokee med domkraften och sätta axeln och chassit på pallbockar. Ta bort de främre hjulen med däcket järn och ställa ut dem på arbetsytan.
2

Unbolt främre bromsoken från axeln med 1/2-tums Ratchet och uttag, sedan hänga dem genom undersidan av chassit med mekanik tråd. Skruva loss drivaxeln från axeln med en U-nyckel. Skruva loss krängningshämmaren från axeln med 1/2-tums Ratchet och uttag.
3

skruva isär stötdämpare och spår bar från framsidan av axeln med 1/2- tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Placera domkraften under axeln och lyft av den från läktaren. Unbolt styrarmarna från axeln med 1/2-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Dra ut axeln från under Grand Cherokee med domkraften.
4

Skjut ersättande axeln under den främre hjulupphängningen med domkraft, sedan bifoga styrarmarna till den nya axeln med 1/2- tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Installera krängningshämmare länkar, drivaxel, stötar och spår bar i omvänd ordning jämfört med demontering, med 1/2-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel.
5

Bolt på bromsok till ersättning axel med 1/2-tums Ratchet och uttag. Sätt tillbaka framhjulen med däck järn och sedan ta jeep av domkraften står med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61675.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.