Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Placeringen av hastighetssensorn i en 1997 Honda Accord

Dina '97 Honda Accord s hjulhastighetssensorer är en del av bilens låsningsfria bromsar (ABS ) . Varje sensor övervakar hastigheten för varje hjul för att avgöra om ABS - servobromssystem bör aktiveras under ett stopp . Den sensorer domaren hastighet annorlunda än hastighetsmätaren . Hjulhastighetssensor Operation

En tandad ring är monterad på axeln nav. Eftersom ringen vänder med hjulet , dess tänder bidra till att skapa spänning med hastighetssensorn magnetiska kärna och lindningar spole . Frekvensen av spänningspulsen övervakas av ABS -styrenheten , där den existerar som en digital signal som anger hjulhastigheten . En förändring i ett hjul hastighet kontra de andra hjulen indikerar att modulen som hjulet förlorar dragkraft vid inbromsning , och att tillämpa ABS -assist .
Placering Sensorer
< p > de hastighetssensorer är placerade på styrspindeln , bakom rotorerna hos hjulen . De är säkert fastsatt med två skruvar och ansluta till kabelhärvor som skyddas av ett metallrör längs styrarmen .
Byta Sensorer


Byta sensorer är inte svårt . Du kan göra jobbet själv med grundläggande handverktyg och nya hjulsensorer hastighet . Bara se till att köpa rätt givare för din 1997 Accord .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58493.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.