Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort Turbo från 1997 F-250HD

Turboaggregatet i en 1997 Ford F-250HD är monterad på avgassystem 7.3L dieselmotor, och är en viktig del av motorn. Det hjälper till att ge mer vridmoment på motorn, och fler hästkrafter samt. Lagren inuti turbon kan misslyckas, så kan andra rörliga delar internt, och om det händer att du kommer att vilja byta turbon från motorn. Detta är inte en enkel process, och det tar ett par timmar för att få jobbet gjort. Saker du behöver
Flathead skruvmejsel
Jack
Jack står
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
skruvnyckel set
Visa fler instruktioner
1

pop huven. Avlägsna luftintaget från motorn med skruvmejsel för att separera alla de slangar slangklämmorna. Kontrollera intaget slangen är avstängd av motorn, turbo och motorrummet som helhet.
2

Palla upp den främre änden av lastbilen med hjälp av domkraft och lägg ramen ner på pallbockar. Leta upp turbo, som är ansluten till avgasröret slangen. Skruva loss avgasröret från turbon med 3/8-tums Ratchet, utbyggnad och uttag. Kontrollera att alla frånluftsanslutningar är avstängda av turbo.
3

Lossa skruvarna som förbinder turbon till grenröret med en fast nyckel och en 3/8-tums Ratchet och uttag . Unbolt motorn hakar på sidorna av motorn med 3/8-tums Ratchet och uttag.
4

skruva isär turbo piedestal montering från cylinderblocket. Lossa de elektriska anslutningarna till avgaserna med hjälp av händerna. Dra turboaggregatet ur motorrummet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60458.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.