Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man reparerar en bromsljuskontakten

Reparera en broms-strömbrytare, är den lilla mekanismen som är ansvarig för att aktivera ditt bromsljus när man trampar ner bromspedalen i bilen, en ganska enkel uppgift. Saker du behöver
Ficklampa
12-millimeters spärrhuvud eller skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera din bil är avstängd, i parken, med nödbromsen aktiveras. Ta bort golvmattan på förarsidan och ställ den åt sidan Känn under instrumentbrädan mot toppen av bromspedalen för att hitta vad som känns som en liten knöl på brädan.
2

Använd ficklampa för att hjälpa du ser 12-millimeters muttern som håller fästet brytaren på plats. Använd en lämplig storlek spärrnyckel eller stelkramp skiftnyckel för att lossa och ta bort bulten. Ställ bulten åt sidan. Använd fingrarna för att manuellt vrida reglaget åt vänster för att lossa den.
3

Torka bort eventuellt skräp. Ställ fästet tillbaka på switchen och, utan att byta ut muttern, bromspedalen och kontrollera bromsljusen. Notera avståndet mellan pedalen och omkopplaren om bromsljusen tänds. Detta är det korrekta avståndet mellan två och indikerar rätt mängd mul tryck som behövs för att aktivera belysningen.
4

Håll brytaren ordentligt i fästet när du byter mutter för att hålla det på rätt plats. Säkra muttern med spärrnyckel eller skiftnyckel för att säkerställa att brytaren sitter på plats. Trampa på pedalen några gånger för att kontrollera ditt arbete och se till att muttern stannar där. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58410.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.