Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort bromstrumman på en 2002 Chrysler PT Cruiser

De bakre trumbromsar på PT Cruiser ger cirka 30 procent av den bromskraft för bilen. Eftersom de flesta av lasten går till den främre änden under bromsning, bär de bakre skor och trummor inte nästan lika snabbt som de främre trampdynor. Det betyder inte att de bör försummas: Ta trummorna regelbundet och inspektera tillståndet för trummor och skor. Borttagning trummorna kräver endast avlägsnandet av hjulet för att komma till trummor. Saker du behöver
rörtång
Jack
Jack står
Flat skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lossa de bakre muttrarna på din PT Cruiser med en rörtång. Ta inte bort dem helt eller bilen blir instabil på sina hjul.
2

Lyft baksidan av din PT Cruiser med en domkraft tills hjulen är upplyfta från marken. Placera en uppsättning pallbockar under bakre delen av ramen och nedre uttaget tills bilen säkert sitter på läktaren.
3

Avlägsna muttrarna från de bakre hjulbultar och dra däcken utanför bilen. Ställ däcken och muttrarna åt sidan för återanvändning senare.
4

Leta bromstrumman stoppbygeln på hjulet stud. Det kommer att finnas en på varje trumma om de aldrig har varit utanför bilen innan. Bänd stoppbygeln från ratten stud med en flat skruvmejsel och kasta klippet. Dess enda användning är att hålla trumman på plats under tillverkningsprocessen.
5

tag i trumman med händerna och skjut bromsen trumman rakt utanför hjulbultarna. Upprepa proceduren på motsatt sida av bilen om du ska ta bort båda trummorna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57870.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.