Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter bromsar på en Honda Pilot

En stor bil som Honda Pilot är så beroende av sina bromsar som alla andra fordon. Den viktigaste delen av bromsarna är bromsklossarna inom bromsok, som måste bytas ut med högst 60.000 miles och troligen förr i dagens intensiva körförhållanden. Om du hör någon slipning på bromsarna, byta ut dem omedelbart. Också, aldrig ersätta bromsarna på ett hjul i taget - alltid göra dem i par med hjulen på båda sidorna. Saker du behöver
Blocks
rörtång
Jack står
Liten skiftnyckel
Broms Rags renare
Anti-squeal förening
bromsfett
C- klämma
Honda Pilot bromsbelägg
Visa fler instruktioner
1

Block bakhjulen på piloten med stora stenblock, lossa muttrarna på framhjulen med en klack skiftnyckel eller däck järn, höja fronten på pallbockar och ta bort framhjulen.
2

Gå till bromsoket på ena sidan av fordonet och lossa flänsbult ligger på den nedre änden av bromsok med en skiftnyckel. Ta tag i tjocklek och vrida den uppåt och du ser bromsbelägg inom fästet.
3

Nå in och dra bromsbeläggen ur sina fästen. Det finns en på vardera sidan av konsolen.
4

Dra bromsshims ur bromsok fästet med händerna och gnugga en anti-squeal förening som Disc Tyst på shims 'motbrickorna, då placera mellanläggen tillbaka in i fästet. Rengör konsolerna med broms renare och smörj glidtapparna i konsolerna med en hög temperatur bromsen fett.
5

Komprimera bromsok s kolven tillbaka i bromsoket hålet med hjälp av en C-klämma eller liknande verktyg.
6

Montera de nya bromsbeläggen in mellanläggen och hållare, stäng sedan bromsok tillbaka och skruva fast flänsen bulten. Upprepa processen för den andra sidan av bilen.
7

tillbaka hjulen och sänk fordonet efter bromsarna på båda sidor har ersatts.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57172.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.