Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort 2002 Ford Pads Focus Front

Focus är en liten bil introducerades av Ford som en 2000 års modell i Nordamerika. Focus utnyttjar en front-skiva, bak-trumma bromssystem. Skivbromsar bromsa eller stoppa bilen när bromsbelägg som finns i oket trycker mot bromsskivan. Skivbromsar avleda värme bättre än trumbromsar och därför används på framsidan --- och ibland på baksidan --- de flesta bilar. Det första steget för att ersätta slitna front-bromsbelägg är att ta bort dem. Saker du behöver
rörtång jack
Scissor eller hydraulisk domkraft
två pallbockar
Spårskruvmejsel
7mm insexnyckel
bungee rep
Visa mer Instruktioner
1

Lossa muttrarna på båda framhjulen med en rörtång, men ta inte bort dem vid denna tidpunkt. Lyft ena sidan av bilen tills hjulet befinner sig på marken med en sax domkraft eller hydraulisk domkraft placerad under fästpunkten bakom framhjulet. Placera en pallbock under den nedre upphängning kontroll arm. Sänk domkraften. Upprepa detta steg för den andra sidan.
2

Finish bort muttrarna och ta bort de två framhjulen.
3

Lokalisera de två gummiproppar på baksidan av bromsok, som uppenbaras efter avlägsnande av hjulet. Bänd pluggarna ut med en skruvmejsel och ställ dem åt sidan.
4

Lossa de två bromsok fästbultarna avslöjade efter avlägsnande av gummiproppama med en 7mm insexnyckel. Håll bromsok från att falla med ena handen samtidigt som du drar bultarna från sina monteringshål, placera bultarna åt sidan. Stöd bromsok genom att hänga den med ett gummiband från plasthjul-väl liner.
5

Leta klippet metalltråd på bromsoket som håller bromsbeläggen på plats. Notera hur klämman är orienterad så att den kan monteras tillbaka i rätt läge. Bänd klippet löst med en skruvmejsel och placera den åt sidan.
6

Skjut bromsbeläggen ur bromsoket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58411.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.