Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter tändstift i en Jeep Patriot

tändstiften på en Jeep Patriot är ovanlig från andra fordon när de ska bytas var 30.000 miles. Fabriken pluggar har en koppar spets, som leder ström mycket bra, men är så mjuk att den slits snabbt. Lyckligtvis byta ut pluggarna är inte en komplicerad uppgift eftersom allt är lättillgängligt. I det här fallet är projektet fordonet en 2006 Jeep Patriot, men processen är liknande för andra år också. Saker du behöver
3/8-tums Ratchet och förlängning
Tändstiftshylsa
Tändstift bladmått gnista
Byte pluggar
Visa fler instruktioner
1

Pop huven och leta tändkablarna vid basen av topplocket, precis vid avgasgrenröret på motorn. Ta närmaste tråden till dig och dra bort det från pluggen med en vridande och dragande rörelse.
2

Installera han Tändstiftshylsa på Ratchet och förlängningen, sedan skruva isär tändstiftet från topplocket . Dra ut och kassera den. Addera 3

Gap pluggen byte gnistan med tändstiftet bladmått. Skjut verktyget mellan elektroden i slutet av pluggen och spetsen tills avståndet mellan de två matcherna de specifikationer som anges av Jeep i Patriot handbok som följer med bilen.
4

Installera den nya kontakten i topplocket, drar åt den plats med den 3/8-tums ratchet, förlängning och tändstiftshylsor.
5

Upprepa steg 2 till 4 för varje tändstift på motorn, arbetar man på en gång så att du inte förväxla tändkablarna i processen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60177.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.