Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar frambromsen slang på en Mustang II

Med tiden kommer gummit i frambromsen slang på din Mustang II börja att försämras och spricka. Slangen kan också dela, vilket orsakar en allvarlig läcka och broms-systemfel. Felaktiga bromsslangar kan också orsaka för tidig förslitning av bromsbeläggen och för överhettning av broms rotorer. Byte av främre bromsslangar i din Mustang kan åstadkommas i en eftermiddag och kommer att återställa funktionen i bromssystemet. Några speciella verktyg kan behövas, men de finns på din lokala auto-delar butik. Saker du behöver
Stoppklossar
Ordet jack
Jack står
Linje skiftnyckel uppsättning
liten hammare
Hylsnyckelsats
dräneringskärlet
Bromsvätska Penetrerande olja
Spetstång
Visa fler instruktioner
1

höja och stödja framför Mustang genom att placera domkraft under den främre hjälpramen och lyfta bilen tills hjulen är upplyfta från marken och placera pallbockar under hjälpramen. Sänk domkraften tills bilen stöds av domkraften. Ta bort de främre hjulen och lagra dem för att förhindra utlösning och förlust av muttrarna.
2

Koppla slangen gummi bromsen från stål bromsledningen, vid den punkt där slangen och linjen är ansluten till ram, med hjälp av en 7/16-inch linje skiftnyckel. Linjen skiftnyckel är utformad för att lossa kopplingen utan skada på inredning eller linjen. Om kopplingen är rostig, eller svårt att ta bort, spraya en liberal mängd penetrerande olja på passande gängorna och knacka på montering med en liten hammare. Låt penetrerande olja i blöt i några minuter och försök igen för att lossa rostiga montering.
3

Ta bort clipset som fäster broms slangen till ramen, med hjälp av ett par nål -tång. Avlägsna 7/16-inch bulten som fäster slangen till oket. Kassera slangen och brickorna koppar från bromsok montering.
4

Placera den nya slangen i ramfästet, och börja trär montering på stål linje i slangen. Dra inte det just nu. Fäst den andra änden av slangen till bromsok med original bulten, och nya brickor koppar levereras med slangen. Dra åt skruven ordentligt. Slip ramen änden av slangen i hållaren och tryck spärren på plats med en liten hammare. Dra åt kopplingen på stålet linjen ordentligt till slangen.
5

Fyll huvudcylindern med ren bromsvätska och lufta de främre bromsarna genom att öppna bromsok och låta vätskan komma i bromsoket för att driva luften ur bromsoket. Sedan har driva en hjälpare bromspedalen medan du öppnar luftningsskruven att låta den sista biten av luft ut. Börja med passagerarsidan och avsluta med förarsidan. Bromspedalen några gånger. Om pedalen är fortfarande låg efter avblodning de främre bromsarna, lufta hela systemet, med början på hjulet längst bort från huvudcylindern och slutar med hjulet närmast huvudcylindern. Sänk bilen av domkraften står och provköra för att kontrollera reparationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57965.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.