Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort de främre rotorerna på en 4-Wheel Drive

Bromsarna på en fyra-hjulsdrivna fordon göra några tunga arbete jämfört med sina två-hjulsdrivna motsvarigheter. Det beror på fyra-hjulsdrivna fordon oftast har större hjul och däck, vilket orsakar mer roterande massa för bromsarna att sluta. När bromsbeläggen byts, kommer broms rotorer måste tas bort så att de kan beläggas eller bytas ut för att fungera bra med de nya dynorna. I det här fallet är projektet fordonet en 2002 Jeep Wrangler fyra-wheel-drive, men processen är liknande för andra fyra-hjulsdrivna fordon. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
bungee rep
stjärnskruvmejsel
3/8-tums Ratchet och uttag
Visa fler instruktioner

1

Ställ huvudet av jack under den främre tvärbalk av Jeep. Lyft upp huvudet av domkraft och plocka framhjulen från marken. Placera domkraften under framsidan av ramen, sedan sänka jeep på läktaren. Ta av hjulen med däcket järn.
2

Unbolt bromsoket från framaxeln med 3/8-tums Ratchet och uttag. Lyft bromsok från rotorn och hänga den från bungee rep, sedan hänga den från ramen, vilket gör att bromsen linjen inte är snodd.
3

Ta bort skruvarna som håller rotorn navet med hjälp av stjärnskruvmejsel. Ta av rotorn från den främre navet med båda händerna.
4

Upprepa steg 1 till 3 för det andra framhjulet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57989.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.