Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar en församling Wheel Hub för en 2000 Silverado 4X4

Hjulet navenhet på en 2000 Chevrolet Silverado 4X4 är en integrerad del av korrekt drift av fordonet. Den innehåller lagren, som hjälper till att hålla hjulen snurrande korrekt, och även ansluter till de främre axlarna för korrekt drift av fyra-wheel-drive-läge. Installera en ersättare nav tar några speciella verktyg, men när det är installerat, kommer de gnisslar du hört från en dålig hub vara borta. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
Seal installer J 36605
1/2-tums Hylsnyckelsats
1/2-tums vridmoment Needle skiftnyckel
tång
Sprint
Wheel seal
Hjulnav montering
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Installera den nya tätningen i mitten av styrspindeln hjälp av tätningen installationsprogrammet. Installera sedan början av styrspindeln till de övre bärarmarna kulled med 3/8-tums Ratchet och uttag. Dra åt bulten ner på kulleden med momentnyckel till 74 ft /lbs. Montera stiftet ersättare sprinten i muttern med hjälp av nål-tång.
2

Bolt stänkskydd i styrspindeln med 3/8-tums Ratchet och uttag. Installera den nya enheten hjulnavet på styrspindeln och dra åt bultarna till 133 ft /lbs med momentnyckeln. Fäst dragstången i styrspindeln med 3/8-tums Ratchet och uttag.
3

Skjut axialbrickan på mitten av axeln i mitten av navet, då installera axelmuttern. Dra denna bult ner till 165 ft /lbs med momentnyckeln. Montera muttern hållaren då sprinten med hjälp av nål-tång.
4

Skjut rotorn över navet. Montera bromsoket på styrspindeln med 3/8-tums Ratchet och uttag. Montera de främre däck med däcket järn, sedan sänka Silverado bort av domkraften med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60539.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.