Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du justerar en Mustang s Bakbroms

Mustangs utrustad med bakre trumbromsar kan ha nytta av de bakre bromsarna justeras regelbundet. Denna anpassning kommer att återställa broms-pedal höjd och, i de flesta fall, parkering-bromsfunktionen. Mustangs utrustad med skivbromsar bak justeras automatiskt när bromspedalen trycks och ingen reservering görs av tillverkaren för att justera dem. Inga speciella verktyg behövs och den genomsnittliga Mustang entusiasten kan slutföra anpassningen i en timme med grundläggande handverktyg. Saker du behöver
Stoppklossar
Ordet jack
Jack står
Broms-justerande verktyg eller skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Placera stoppklossar bakom och framför framhjulen. Lyft den bakre delen av Mustang, med domkraft placerad under bakre differential, tills de bakre hjulen är upplyfta från marken. Placera domkraften under bakaxeln rör och sänk Mustang på läktaren.
2

Lossa parkeringsbromsen och placera transmissionen i friläge. Det är kritiskt att Mustang lyftas och stöd som beskrivs i steg 1 för att förhindra skador om fordonet skulle glida av domkraft.
3

Ta justeringen pluggen, som sitter nära botten på stödplattan bakom bakhjulen. Skjut justerande verktyg eller skruvmejsel i baksidan av fästplattan genom justering hålet och vrid själv justerare upp medan snurra bakhjulet. Den bakre bromsen är rätt inställd när det finns en liten dra på bromssystemet när du vrider på ratten. Sätt tillbaka proppen i fästplattan och upprepa processen på den återstående bakhjulet.
4

Placera överföring i parken eller första växeln. Sänk bilen till marken genom att höja den från jack läktaren, ta bort domkraften från under bilen, och släpper ordet jack långsamt. Ansök och släpp parkeringsbromsen några gånger och provköra bilen för att kontrollera reparationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57966.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.