Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur Dra bakbroms Pistons på en 1997 Ford Taurus

När du ändrar skivbromsar på en 1997 Ford Taurus, måste du skjuta tillbaka kolven i bromsoket bostäder eller du kommer inte att kunna montera bromsok på hjulet montering. På vissa bilar kan du trycka tillbaka kolven för hand, men på Ford Taurus, du behöver lite hjälp från en C-klämma för att dra in bromskolven. Proceduren är enkel och tar bara en minut eller två. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Tvingfäste
Turkiet Baster
dräneringskärlet
Bromsvätska
Visa fler instruktioner
1

Töm hälften av bromsvätska från huvudcylindern i motorrummet med en kalkon baster. Fånga upp vätskan i en tråget för återvinning. Ta bort bromsoket från monteringsvagga genom att lossa stiften med en hylsa och spärrskaft.
2

Ta bort den främre bromsbelägg från tjocklek. Placera en C-klämma på bromsoket med baksidan av tjocklek och den bakre bromsbelägg mellan klämbackarna käftarna. Dra åt C-klämman tills bromsok kolven är helt inne i okhuset.
3

Place de nya bromsbelägg (och eventuella shims) i tjocklek. Placera bromsoket på monteringsvagga i och dra åt stiften med socket och ratchet. Upprepa proceduren som är nödvändigt om du ändrar bromsarna på de övriga hjulen. Lägg bromsvätska till huvudcylindern att föra den tillbaka till rätt nivå.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59090.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.