Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort den Xterra avgasrör

Grenröret på en Nissan Xterra är monterad på cylindertoppen av motorn. Fördelaren tar gaserna genereras internt i motorn och sänder ut dem via avgassystemet på lastbilen. Du måste ta bort grenröret om du vill installera en eftermarknad modell som ökar hästkrafter, eller om du vill byta topplockspackningen. I båda fallen är det första steget för att ta bort avgasgrenröret. Saker du behöver
platt skruvmejsel
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
obestämd nyckel satt
Nissan verktyg J-44626
Visa fler instruktioner

1

Öppna tanklocket på bilen. Pop huven. Avlägsna slangen luftintag från motorn, med platt skruvmejsel. Dra slangen åt sidan.
2

unbolt gasreglaget ställdon och packningen från framsidan av spjällhuset med 3/8-tums Ratchet och uttag. Koppla ur selen till luftbränsleförhållandet sensorn på toppen av motorn med hjälp av händerna. Ta bort sensorn med Nissan verktyg J-44626.
3

unbolt avgasröret från avgasgrenröret med 3/8-tums Ratchet och uttag. Unbolt avgasgrenrör locket från avgasgrenröret med spärrfunktion.
4

Unbolt fästena på grenröret med en skiftnyckel. Unbolt avgasgrenröret från cylinderhuvudet med spärrhaken och en skiftnyckel. Ta bort avgasgrenröret från fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61244.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.