Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar tändstift i en GS300 Lexus

tändstiften i din GS300 Lexus slutföra komprimeringen som gör din körning. Som bränsle och syre dras in i cylindrarna kommer kolven upp och överst av slaget, antänder tändstiftet blandningen. Den resulterande explosionen tvingar kolven ner. Om tändstiftet inte passerar den elektriska laddningen i cylindern, kommer bilen ur funktion och motorn kommer "spotta." Byte av tändstift är inte svårt. Du kan avsluta projektet i ungefär en timme. Saker du behöver
Tändstiftshylsa
Ratchet
Bladmått
Visa fler instruktioner
1

Mät gapet för varje nytt tändstift med bladmåttet. The "gap" är utrymmet mellan glödtråden och skjutplatsen på toppen av tändstiftet. Du mäter utrymmet mellan skjutplatsen och glödtråden med den lämpliga klingan på bladmått. I detta fall skall spalten för Lexus tändstiften vara 0,044 promille. Tändstift är fabriksinställda men du bör ändå kontrollera var och en.
2

Dra tändkabeln ut kontakten genom att ta tag i bagageutrymmet så nära motorn som möjligt och dra försiktigt bort från gnistan plugg. Ta bort pluggen från topplocket med tändstiftshylsa och Ratchet och kassera den.
3

Placera en ny plugg i topplocket av GS300. Dra det med Ratchet och tändstiftshylsor. Var noga med att inte korsa-gänga pluggen eller du kommer att skada topplocket. Anslut tändkabeln tillbaka på kontakten. Upprepa processen på nästa plugg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58533.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.