Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar Bromsbelägg på en 2005 Honda Pilot

Med beaktande av storleken på 2005 Honda Pilot, är det viktigt att se till att fordonets bromsar är i bra form. Det finns tre vanliga biverkningar som kan varna dig för dåliga bromsar. Den första är ett svagt gnisslande ljud som uppstår när du kör. Det andra är att bromsarna slutar abrupt när de används. Den tredje är om det finns ett gnisslande ljud när du bromsar. Om någon av dessa tre uppstår, då är det dags att byta bromsbeläggen. Saker du behöver
däck järn
träklossar
Ordet jack
Set med pallbockar
Hylsnyckelsats
Twine
Tvingfäste
Show Mer Instruktioner
1

Lossa alla muttrarna med däck järn med två moturs varv. Ställ träblocken bakom däcken kommer du inte att ta bort. Ersätt den främre satt först och sedan tillbaka in. Du kanske vill lämna ett däck på att hjälpa till med referens.
2

Placera domkraft under axeln på fordonet och lyfta upp det tills däcken är minst 2 inches från marken. Ställ in domkraften under samma axel för stöd och stabilitet. Ta det första däcket.
3

Unbolt bromsok monteringsfäste från rotorn med hylsnyckel. Bromsoket monteringsfäste är halvmåneformade metallfäste fäst vid rotorn som var direkt bakom däcket. Häng bromsoket fäste i hjulet väl av SUV med snöre för att ta bort påfrestningen på bromsledningen.
4

Dra bromsbelägg ur bromsok fästet.

5

Fäst c-klämman till monteringsfästet genom att placera den stationära änden av klämman mot den bakre av monteringskonsolen. Ställ den rörliga änden mot bromsoket cylindern (cylindern i mitten av fästet) och komprimera tills cylindern är platt.
6

Skjut nya bromsbelägg i spåren där de gamla bromsbelägg var.
7

Knyt bromsok fäste och skruva tillbaka den på rotorn med hylsnyckel. Sätt tillbaka däcket med muttrarna och fortsätt till nästa bromsbelägg. När du är klar, sänk bilen och dra åt alla muttrarna med däck järn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57714.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.