Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Borttagning av förgasare på en Cheva 350 2-BBL

Chevrolet 350-kubik-tums motorn har hittats i Chevrolet fordon i årtionden nu, och presenterade en två-fat (2-BBL) förgasare fram till 1986, då general Motors införde ett gasfunktionen kropp injektion. Dessa förgasare behövs ständigt underhåll, finslipas för väder, temperatur eller annat bränsle blandningar, beroende på körförhållanden. Ett sätt att åtgärda dessa problem är att ta bort förgasaren från motorn och bygga om den för att optimera dess prestanda. Demontering av förgasaren bör ta cirka 30 minuter. Saker du behöver
Linje skiftnyckel satt
skruvmejsel
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Rag
Visa fler instruktioner
1

Stäng av motorn och öppna huven. Låt bilen svalna tills du kan lägga handen platt ovanpå kylarlocket utan att bränna dig. Ta bort vingmuttern på toppen av luftrenaren och dra luftrenaren från förgasaren och lägg den åt sidan.
2

Dra av de små vakuumledningarna från förgasaren med händerna. Dra ledningsnätet till förgasaren med händerna.
3

bort bränsleledningen kör till förgasaren med hjälp av en rad skiftnyckel. Anslut bränsleledningen med en liten bit av trasa för att förhindra spill. Lossa gasreglaget kopplingen med 3/8-tums Ratchet och uttag och dra kopplingen till sidan så att förgasaren är gratis.
4

skruva isär förgasaren från insuget med 3/8- tums Ratchet och uttag. Lyft upp det med foten och dra den åt sidan, bort från motorrummet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61124.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.