Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter 1981 Chevy Rotorer

De broms rotorer på en 1981 Chevy arbeta tillsammans med dina kuddar att bromsa och stoppa din bil. Om din broms rotorer är dåligt, kommer det ingen roll om dina dynor är i bra form eller inte, bromsarna kommer att ha minskat effektiviteten. Det finns flera saker som du behöver för att titta på när du inspekterar broms rotorer: Du måste se till att ytorna är släta på baksidan och framsidan av rotorn, och du måste kontrollera för skevhet. Skevhet kan inte vara lätt märkbar, men om dina bromsar eller hjul skakar när du använder pedalen, är det troligt rotorerna har någon skevhet. Saker du behöver
stoppklossar
Automobile jack
Jack står
rörtång slipsar
Wire
Tänger
Gummiklubba
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

kilar Placera hjulet bakom bakhjulen. Lossa framhjulens klackarna, med rörtång. Höj framsidan av Chevy med bil uttaget. Placera pallbockar under ramen rälsen och sänk bilen på pallbockar.
2

Ta bort muttrarna och dra hjulet från Chevy.
3 < p> Ta bort bromsoket genom att lossa skruvarna med en hylsa och spärrskaft. Säkra bromsok till staget med en tråd slips. Låt inte bromsoket hänga löst, eller du kommer att skada bromsledningen.
4

Drag av rotorn från hjulet församling. Om det inte lossnar lätt, slå den med gummiklubba tills det lossnar.
5

Sätt den nya rotorn på hjulet församling. Montera bromsoket och dra åt fästbultarna med hylsa och spärrskaft. Placera hjulet på Chevy och dra åt muttrarna med handkraft.
6

Upprepa steg 3 till 5 på det andra hjulet.
7

bort stödbenet från under Chevy och sänk bilen till marken. Dra åt hjulmuttrar lug helt med klacken skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58534.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.