Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

DIY Ford Mustang Brakes

Byta ut den främre eller bakre bromsbelägg på din Ford Mustang kan göras hemma eller annan lämplig och säker plats. Men se till att du har de nödvändiga verktygen för jobbet. Dessutom, för att förhindra broms problem, byt bromsbelägg som en uppsättning. Till exempel, installera nya kuddar på både fram-eller bakhjulen, inte bara ett hjul montering. Nästa procedur gäller för Mustangs med främre och bakre skivbromsar. Ta bort bromsklossarna

att förbereda baka systemet för de nya bromsbelägg, använd en pump handen hävert för att ta bort hälften av bromsvätska från bromshuvudcylindern reservoar. Lossa hjulet klackarna på fram-eller bakhjulen, beroende på vilken bromsbelägg du byter.

Med däck /fälgar off, om du arbetar på de bakre bromsarna, leta efter broms slang fäste som håller bromsen slangen till stötdämparen. Skruva loss konsol och flytta den ur vägen.

Bromsoket är fastsatt på fästet med två pinnbultar. Skruva loss bultarna. Ett gummi broms slang är fäst på baksidan av bromsoket. Lämnar bromsok hängningen kan skada gummislang. Använd en tråd att binda bromsok till spiralfjäder eller någon annan del av upphängningen.

Med bromsok från rotorn, anteckna monteringsläge och antal anti-skallra som fäster elektroderna till bromsok eller fästet på din Mustang modell. Addera Installera nya bromsbelägg

Vid denna punkt, är det en bra idé att rengöra bromsaggregatet. Använd en broms delar renare och en trasa för att bli av med alla bromsbelägg damm och inte andas in det. Gamla bromsbelägg bromsbelägg, några fortfarande är i bruk idag, innehåller asbest, som är kända för att orsaka cancer.
P Om du byter ut de främre kuddar, använda en stor C-klämma för att skjuta bromsok kolv i hålet. Placera en av de gamla bromsbeläggen framför kolven och skjut den med klämman tills kolven sätena helt. För de bakre pauser, använd ett Rear Caliper verktyg Piston Adjuster. Denna speciella verktyg hjälper dig rotera och säte bromsok kolv. Förfarandet kommer att anpassa en av de två spåren på kolven med spetsen på baksidan av motsvarande bromskloss.

Nu kan du installera bromsbelägg, slammerförhindrande klipp och tjocklek över bromsskivan. Innan du fäster bromsoket på bakhjulen men rekommenderar Ford tillämpar en gänglåsning till den övre tappen bulten.

Dubbelkolla att allt är på plats, bland annat inom bromsslangar fästet som fäster stötdämparen Om du arbetar på de bakre raster. Montera däck /fälgar och sänka bilen. Vid påfyllning av cylindern broms master, använd endast nya DOT 3 bromsvätska.

Eftersom bromsok kolv är vidöppen och bromsbeläggen är ny, sitter bakom ratten och pumpa bromspedalen flera gånger för att justera tjocklek över de nya bromsbelägg. Sedan gå för en åktur på en långsam trafik gata i kvarteret och se till att bromsarna fungerar korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57509.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.