Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar bakbroms trummor på en Chevy

Den bakre bromstrumma på en Chevy är en stor, gjutjärn lock som passar över hjulnavet. Bromsbackarna på navet trycker mot insidan av trumman orsakar trumman och navaggregatet att sakta ner (orsakar fordonet att sakta ner samt). Medan trumman sällan, om någonsin, behöver bytas ut på Chevy fordon, skorna måste kontrolleras med jämna mellanrum. För att komma åt dem, måste du veta hur du tar bort och installerar den bakre trumman. Saker du behöver
Hammer
Jack
Jack står
hjulblock
Tire skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Sätt hjulblock framför framhjulen.
2

Lossa de bakre hjulmuttrar lug genom att vrida dem 45 grader moturs med ett däck skiftnyckel.
3

Lyft upp på det bakre uttaget pekar på din Chevy. Detta är vanligtvis den bakre tvärbalken på Chevy fordon. Tvärbalken är en solid stålbalk som löper precis bakom stammen.
4

Finish ta bort hjulmuttrar lug och dra hjulet från navet.
5

Avlägsna bromstrumman genom att träffa utsidan av trumman med en hammare. Du måste slå på trumman ganska hårt eftersom trumman är gjord av järn. Chevy använder inga fästbultar på sina trummor. Istället håller hjulet trumman till hjulhuset. Anledningen trumman kan initialt vara så svårt att ta bort är att ytan av de rostar järn trumma och korroderar mycket lätt. Du måste slå av rost att lossa trumman. När du gör det, kommer trumman komma rätt off.
6

Dra trumman från hjulnavet. För att installera trumman, helt enkelt glida trumman tillbaka på hjulnavet och sätta tillbaka hjulet på över trumman.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57501.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.