Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur fixar Impreza Brakes

Den Subaru Impreza är tillverkad med fyra bromsar hjulskiva, som använder en hydrauliskt bromsok vid varje hjul för att stoppa fordonet. Bromsok, rotor och kuddar är servicekitet och kan bytas ut om de läcker, visar skador eller är mycket slitna. Den genomsnittliga helgen mekaniker kan ersätta alla fyra bromsarna på ungefär två timmar. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Skruvmejslar
Ordet jack
stödbenet
rörtång
Bromsvätska
Visa fler instruktioner
1

Höj Subaru vid ratten genom att placera domkraft på en ram järnväg och pumpa spaken tills hjulet är i luften. Använd inte uttaget på kroppen eller fjädringskomponenter. Placera en pallbock nära uttaget huvudet på ramen järnväg för säkerheten.
2

Ta av hjulet genom att vrida muttrarna moturs då om ratten åt sidan.
3

bort bromsok och belägg genom att vrida de två bultarna rear mount i en moturs riktning, sedan skjuta bromsok bort av rotorn. Dynorna kommer att komma ut för hand, men tjockleken kommer fortfarande är kvar i systemet med bromsledningarna. Om byte av bromsok önskas, ta bort raden genom att vrida linjen muttern moturs
4

ur rotorn genom att vrida djurhållaren moturs sedan dra rotorn fri från navet,. Om rotorn är inte på ett drivhjul, kanske den inte har keeper skruvar.
5

tillbaka rotorn genom att trycka tillbaka den på navet och bifoga eventuella målvakten skruvar vid behov. Placera nya dynor i bromsoket och skjut den över rotorn, vrida Montera skruvar medurs för att fästa den. Om bromsok ersattes, dra åt muttrarna linjen vid denna tid.
6

Purge bromssystemet med färsk vätska genom att vrida på bleeder nippeln på baksidan av den moturs bromsok, vilket gör att vätskan rinna ut . Applicera bromspedalen och häll vätska in i huvudcylindern (under huven på förarsidan brandvägg) tills det inte finns någon luft kommer ut ur nippeln. Vätskan ska vara gyllengul och bubbelfritt. Vrid bröstvårtan medurs för att stänga den.
7

Återkoppla hjulet och vrid muttrarna medurs i ett alternerande mönster. Ta bort stödbenet och sänka Impreza från uttaget genom att vrida trycket moturs med jack handtaget.
8

Upprepa hela proceduren på de återstående bromsarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57500.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.