Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar Hub Sälar på en Ford F350

Framaxeln på en Ford F-350 har en uppsättning av knutpunkter på de främre drivaxlarna. Dessa hubbar bidra till att hålla axeln olja inuti axeln slangen genom axeltätningar. Bör axeltätningar slits, då din axel kan läcka olja, och detta kan orsaka att axeln misslyckas. För att förhindra eller lösa problemet, måste du installera en ny uppsättning nav tätningar på axeln. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
3/8-tums Ratchet
Hylsnyckelsats
brytjärnet
Lagerfett
Hub packning
Hub O-ring
Visa fler instruktioner
1

Park F-350 och dra åt parkeringsbromsen. Lyft framaxeln från marken med domkraften och sätta pallbockar under axeln. Ta bort de främre hjulen med däcket järn. Ställ hjulen åt sidan
2

Lossa hublock skruvar -. Ligger i centrum av rotorn - med 3/8-tums Ratchet och uttag. In spetsen på den bändjärn mellan navflänsen och navet, sedan bända packningen ur navet fläns. Ta bort hublock skruvarna med 3/8-tums Ratchet och uttag. Använd spett att avlägsna hublock från navet. Drag av O-ringen från navet med händerna.
3

Montera ny O-ring på hublock med händerna. Vrid hublock ratten till "lås"-inställningen. Använd lagerfett att smörja de inre och yttre splines på navet.
4

Vrid hjulnavet med ena handen samtidigt sätta hublock i mitten av navet med den andra handen. Tryck bestämt på hublock att låsa den i navet. Vrid hublock ratten till läge "auto".
5

Installera hublock skruvarna med 3/8-tums Ratchet och uttag. Sätt tillbaka framhjulen med däcket järn. Sänk F-350 av domkraften står med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62068.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.