Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter en Rear Pad på en 2006 VW Jetta

Byta bakre bromsbeläggen på din Volkswagen är ett bra sätt att spara lite pengar på underhåll. Hålla dina bromsar i gott skick är en av de enklaste sätten att hålla din bil säker. Gnisslande och slipning är båda tecken dynorna behöver bytas. Om du fortsätter att köra när du hör dessa ljud, kan du hamna skada bromsarna eller rotorer broms, som är betydligt dyrare att ersätta. På en sportig bil som Jetta, kan du finna att slitas snabbt enligt pigg körning. Lyckligtvis dynorna är ganska lätta att byta ut. Saker du behöver
Jack står
Jack
rörtång
Hylsnyckelsats
Clamp
Visa fler instruktioner
1

Lossa lug muttrar använder rörtång men inte ta bort dem. Hissa upp bilen med domkraft och placera den på pallbockar. Ta bort muttrarna och hjulet och placera dem åt sidan.
2

Lossa de två bromsok bultar med en socket tills bromsok svänger fritt bort från rotorn, lämnar bromsok guide och kuddarna på plats. Lossna de gamla bromsbeläggen genom att använda skruvmejseln som en hävstång för att pop dem utåt. Ta bort de två skruvarna som håller bromsok guide på plats och dra bromsok guide bort från hjulet.
3

Byt ut de gamla anti-skallra klipp med nya. Dessa bör ha kommit med nya kuddar. Placera nya kuddar i bromsoket guide. Flytta bromsok guide över rotorn och sätt tillbaka de två skruvarna som håller den på plats.
4

Placera klämman över kolvdelen av bromsok och gradvis komprimera den. Placera bromsok tillbaka över bromsok guide och byt bromsok styrstift med utbytet dem som kom med era kuddar. Volkswagen rekommenderar att du byter dessa stift när du byter ut bromsbeläggen.
5

Ta bort klämman från bromsoket.
6

Sätt tillbaka hjulet och dra åt hjulbultarna. Sänk din Jetta från pallbockar och dra åt muttrarna när den är på marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59045.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.