Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort rotorerna från en 1994 Honda Accord

Varje gång bromssystemet på en 1994 Honda Accord är på väg att servas eller tas bort, är det en god idé att kontrollera tjockleken på rotorerna. En sliten rotor som är lägre än den acceptabla gränser värmer snabbare och är mer mottagliga för skevhet och bör bytas ut. Varje rotor har de minimimått präglade på mitten navet. Byt alltid bromsbelägg samt vid byte rotorerna. De använda kuddar är inte längre en plan yta och skulle påskynda slitaget på de nya rotorer. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
3/8-tums
spärrnyckel Set med 3/8-tums enhet uttag
rörtång
dräneringskärlet
Skruvnyckelsats
vanlig skruvmejsel
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

höja och stödja bilen på pallbockar. Ta av hjulet /däcket montering med rörtång. Placera droppskålen under bromsoket. Använd en skiftnyckel för att lossa bromsok avluftningsventilen.
2

in skruvmejseln mellan bromsdynan och rotorn och bända bromsbelägget i riktning mot fordonet för att komprimera kolven i bromsoket. När kolven är helt komprimerad i oket, stäng avluftningsventil och dra åt med skiftnyckel.
3

Använd en 3/8-tums enhet ratchet och en sockel för att lossa och ta bort två bultar från bromsoket. Använd en lämplig bit tråd och avbryta bromsoket från våren så att det inte hänger med sin slang.
4

Ta bort de två skruvarna i bromsok-fäste, med Ratchet och en uttaget. Skruva loss de två skruvarna i rotorn med hjälp av en stjärnskruvmejsel. Drag av rotorn från.
5

Skjut ny rotor på och ersätta alla delar i omvänd ordning mot demonteringen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57334.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.