Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur att jorda en parkeringsbroms

bilstereo har kommit långt under de senaste åren. Nu verkar det som om varje bil har en bildskärm, och de även kommer som standard på vissa bilar. Så vad har det att göra med att jorda en parkeringsbroms? Väl i de flesta stater, är det olagligt att ha en skärm framför förarstolen som spelar rörliga bilder, med undantag av GPS-system. Som ett resultat, bilstereo tillverkare gör system som kräver att parkeringsbromsen vara åtdragen (vilket den använder en jordsignal för) innan bildskärmen aktiveras. Om din parkeringsbromsen inte är jordad, då du inte kommer att få att eftermarknaden fungerar skärmen, och om din jord är bruten, kommer du inte att kunna använda din nuvarande lager inställning heller. Jordning din bromspedalen är lätt, och det tar bara några minuter. För detta exempel kommer vi att använda en 1995 Chevrolet Silverado som vårt projekt lastbil. Saker du behöver
Borrmaskin med Phillips-head bit
plåtskruv
blå ringen terminaler
Blue kvinnliga flatstift
2-meter av 18-gauge wire
Wire crimpers
Avbitare
80-slippapper
Visa fler instruktioner
1

Leta tråden stud kommer utanför pedalen parkeringsbromsen. Det är på toppen av aggregatet, under instrumentbrädan.
2

Strip slutet av tråden med en kabelskalare.
3

Crimp kvinnliga spade terminal på den avskalade änden av tråden. Placera sedan att änden på stiftet på parkeringsbromsen pedalaggregatet.
4

Hitta en sektion av plåt på kickpanel område som är lättillgängligt. Sand metallen så att färgen är borta och det är bara ren metall att arbeta med. En 1-tums fyrkant borde göra det.
5

Klipp kabeln till rätt längd med avbitare och band i slutet av tråden. Crimp-klämman på änden av tråden.
6

in plåtskruv i hålet på ringen terminalen. Borra det i ren metall område som du bara bort med sandpapper. Se till att skruven är åtdragen. Pedalen är nu jordad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57290.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.