Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort Dodge 3500 Rotorer

Dodge 3500 lastbil är en stor bil, konstruerat för att dra tunga laster och bära stora föremål. Som ett resultat, är bromssystemet på lastbilen mer tunga än på lättare fordon, och allt är mycket tyngre fysiskt. Ta bort rotorerna på en Dodge 3500 kan ta lite extra arbete, men det kan ändå göras hemma med lite hjälp och några handverktyg. Saker du behöver
Kraftig jack
Kraftig pallbockar
Däck järn
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Kraftig metallkrok
Assistant

Visa fler instruktioner
1

Använd tunga jack för att lyfta upp den främre delen av bilen och ställ den på den tunga pallbockar. Se till att bilen är helt och fast på läktaren innan arbete på fordonet.
2

Ta bort de främre hjulen med ett däck järn, och ställa ut dem på arbetsytan. Om hjulen är för tungt för dig att ta bort dig själv, ha en assistent hjälpa dig att ta bort dem.
3

Unbolt bromsoket från styrspindeln med 1/2-tums Ratchet och uttag. Lyft av fjädring, och hänga den på metall krok. Häng kroken på framvagnen. Se till att de främre bromsslangar är lösa så att de inte skadas.
4

Lyft försiktigt de främre rotorerna bort av hjulnavet med händerna. Om det behövs, har en assistent hjälpa dig att lyfta av rotorn från i navet så att du inte anstränga ryggen i processen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57765.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.