Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort Dash Plate på Hyundai Accent 2008

I den osannolika händelsen av 2008 Hyundai Accent kombiinstrumentet måste tas bort, är processen snabb och kan utföras på mindre än en timme. Annat än att ersätta en defekt glödlampa eller en inoperabel mätare, bör du vara försiktig med att göra reparationer på kombiinstrumentet, som innehåller elektroniska komponenter som normalt inte bör repareras av genomsnittliga gör-det-själv mekaniker. Saker du behöver
Skruvmejselsats
Visa fler instruktioner
1

Lyft huven på Accent och koppla den negativa batterikabeln. Öppna förardörren och ta en plats. Ta bort de två skruvarna som håller fast panelen klustret ansiktet på plats. Ta resan-mätaren ratten genom att vrida det. Dra direkt ut på frontpanelen för att avsätta fjäderklämmor som håller panelen på plats. Ställ panelen åt sidan.
2

Ta bort de två skruvarna på vardera sidan av kombiinstrumentet. Dra klustret framåt och luta ner från toppen. Nå bakom klustret och trycka ner på en av de tre fasthållande klämmor och ta bort kabeln kontakten. Ta bort de två återstående kontakterna. Dra kombiinstrumentet ut.
3

Inspektera glödlampor varningslampan på baksidan av klustret. Byt ut alla som är defekta. Installera kombiinstrumentet genom att ansluta kontakterna kabelnät och installera de fyra skruvarna. Knäpp beklädnaden på plats och sätt tillbaka de två skruvarna i varje nedre hörn. Skruva på resan-mätaren ratten. Fäst den negativa batterikabeln och sänka huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60902.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.