Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter en Blazer s Skivbromsar

Om du har en Chevy Blazer, och du har hört onormala skrikigt ljud från bromsarna, eller slipning som du kommer till ett stopp, är det dags att byta ut skivbromsar. Utföra denna uppgift själv hemma kan du spara en betydande summa pengar och tid att vänta på en verkstad för att komma runt det. Byt rotorerna tillsammans med bromsbeläggen att förlänga livslängden på din bromsar och säkerställa bästa bromsverkan. Saker du behöver
Jack
2 pallbockar
Däck järn
Ratchet
uttag
Rep
Hammer
Replacement rotorer
Brake Byte Cleaner Review bromsbelägg
Tvingfäste
Visa fler instruktioner
1

Lyft upp framsidan av din Blazer med domkraften. Ställ in jack står på vardera sidan under framaxeln. Sänk din Blazer på pallbockar.
2

Unbolt båda framhjulen med däck järn, vrid skruvarna moturs tills de kommer ut och ställ dem åt sidan.
3

Unbolt bromsok från monteringsfästet på den högra sidan av axeln med hjälp av en spärrhake. Häng bromsoket från axeln med repet.
4

Hammer runt mitten av bromsrotorn där klackelementen reglarna är, för att lossa den. Dra bromsrotor framåt tills det lossnar från axeln.
5

Spraya broms renare över hela ytan av ersättare bromsrotorn att ta bort lager av fett beläggning rotorn.

6

Skjut ersättare rotorn på axeln. Pop gamla bromsbelägg ur bromsoket manuellt och driva nya bromsbelägg i deras ställe. Placera mätmarkören i rotorn och säkra bultarna som håller allt i styrspindeln med spärrfunktion.
7

Komprimera bromsok med C-clamp. Använd spärrfunktion för att fästa bromsok till bromsok fästet. Upprepa proceduren för bromsarna på den främre, förarsidan. Byt hjulen, sänk Blazer och dra åt muttrarna.
8

Höj din Blazer med domkraften och flytta pallbockar till båda sidor av bakaxeln. Sänk din Blazer på läktarna och upprepa de steg du följde för de främre bromsarna för att ersätta de bakre bromsarna. Byt hjulen, sänk SUV av domkraften och pallbockar och dra åt muttrarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58697.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.