Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar ett Quadrajet Carb

Den Quadrajet förgasare erbjöds först av General Motors i 1965 på sin big block 396-kubiktum engines.The förgasare också erbjöds samma år på Oldsmobile Toronado. Den Quadrajet fasades ur bruk i mitten av 1980-talet, som General Motors började utrusta sina motorer med bränsleinsprutning. Den Quadrajet åtnjuter fortfarande en följande, som entusiaster inse den unika kombinationen av kraft och bränsleekonomi den erbjuder. Den Quadrajet har små primära portar, vilket ger god bränsleekonomi för en entusiast som vill ha kraften av en fyra FAT förgasare utan den höga bränsleförbrukningen, vanligtvis förknippas med dem. Saker du behöver
Packning skrapa
Förgasare bas packning
Wrench in
Visa fler instruktioner
1

Rengör förgasaren monteringsytan insugningsröret. Använd packningen skrapa bort all gammal packning material.
2

Montera den nya packningen förgasaren bas genom att placera den över förgasaren dubbar i grenröret. Var säker på att packningen är vänd åt rätt håll. De stora hålen i basen packningen måste riktas in med stora hål i insugningsröret. Addera 3

Placera förgasaren på plats över förgasaren dubbar. Dra förgasaren monteringsmuttrarna genom att vrida dem medurs med skiftnyckel. Dra inte eftersom detta kan skada tätningen och orsaka läckage.
4

Placera bränsleledningen kontakten på plats på toppen av förgasaren och dra åt med skiftnyckel, återigen vrida den medurs.
5

Montera gasreglage koppling på montering bollen, på sidan av förgasaren gasreglaget. Det snäpper helt enkelt på plats med handkraft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62178.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.