Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter tändningslåset på en Chevrolet Blazer

Tändningslåset på en Chevrolet Blazer börjar starta processen genom att berätta starter att engagera och dra runt motorn. Denna switch förvandlas tusentals gånger under sin livstid, vilket orsakar slitage på switchen själv. Så småningom, är omkopplaren kommer att misslyckas och när den gör det, vann Blazer ' t kunna starta. För att åtgärda problemet måste du byta ut Blazer ' s tändningslåset, vilket borde ta ungefär en timme eller så för att åstadkomma. Saker du behöver
obestämd nyckel satt
kryssmejsel
ersätter tändningslåset
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven. Ta det negativa sambandet batteripolen från batteriet, med hjälp av en skiftnyckel. Låt Blazer att sitta i 10 minuter, så kondensatorn för Airbag-systemet kan försvinna.
2

Ta av trim rattstången med Phillips-skruvmejsel. Koppla ur selen till rattstången med händerna. Ta kontakterna på blinkers och multifunktionella switch och lyfta dem ur vägen. Ta ut nyckeln larmet kontakten genom att vrida kontakten 90 grader medurs, sedan dra ut den i låset modulbestyckning.
3

Koppla tändningslåset genom att trycka ned flikarna på sidorna av strömbrytaren och sedan dra den mot dig. Skjut ersättare omkopplaren i kolonnen för att låsa den på plats. Tryck på knappen larm kontakten i låset modulen och vrid den 90 grader, då kontakten i anslutningen.
4

tillbaka blinkers och multifunktionella switch. Anslut ledningarna för växlar och rattstång, sedan tillbaka locket rattstången med Phillips-skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60584.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.