Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur till Ändra Escalade Pads frambroms

Som med någon bil, att se de främre bromsbelägg på Cadillac Escalade presterar ordentligt är avgörande för ett korrekt utförande av bilen. Under bilens livslängd, kommer bromsbeläggen börjar slitas ut på grund av kontinuerlig användning av bilen. När bromsbeläggen blir mindre än 1/8th av en tum tjock, kommer de att behöva ersättas med nya. Generellt människor tar sin bil till en bilverkstad för att få sina bromsbelägg bytas, men kan detta även göras hemma med rätt verktyg och kunskap. Genom att utföra denna uppgift hemma du kommer att spara pengar. Saker du behöver
Bil jack
Wrench
Bromsbelägg
Däck järn
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera din bil är parkerad och stadigt på plats för att förhindra att bilen rullar när du gör den främre byte bromsbelägg. Blockera främre och bakre däck.
2

Lossa muttrarna med din däck järn. När du lossar muttrarna, se till att bara vända ca 1/4 av en tum i taget. Du kommer att vilja lossa muttrarna tills du har möjlighet att ta bort däcken lätt från din Escalade. Ta inte bort däcken eller muttrarna ännu.
3

Använd din domkraft för att hissa upp bilen från marken.
4

Ta bort muttrarna och däcken från bilen, en i taget.
5

Ta monteringen bromsbelägg. Det består av flera olika delar: bromsok, bromsbelägg och rotorn. Ta bort bromsoket. Det kommer att finnas några bultarna som håller bromsoket på plats. Använd en skiftnyckel för att lossa skruvarna som håller bromsoket på plats. Ta bort alla skruvar.
6

bort bromsbeläggen. Dynorna bör lossna lätt, men du kan behöva ta bort några klipp. Ibland de gamla bromsbeläggen kan "fastna" på plats. För att ta bort dem måste du spraya dem med någon typ av smörjmedel, för att dra ut dem. En kedja smörjmedel fungerar bra.
7

placerar din nya bromsbelägg över bromsoket.
8

Placera några skruvar eller klämmor som var knutna till bromsok på plats igen.
9

Placera hjulen tillbaka på din bil. Efter detta är gjort, ta bort domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57941.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.