Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur att blöda en Hydro Booster

En hydro booster system tar trycket från bilens servopump och omvandlar den till tryck på bromssystemet, vilket stoppar enklare för dig. Lägga till en hydro booster till din befintliga bromssystemet är inte en ersättning för att reparera bromskomponenter utan är istället ett verktyg för att förbättra prestanda. Instruktionerna för vattenkraft booster kit varierar beroende på märke och modell av din bil. Dessa instruktioner fungerar för en Ford Astro. Saker du behöver
Styrservoolja
2 Jacks
Visa fler instruktioner
1

Använd de två uttagen för att lyfta dina framhjulen åtminstone till den höjd där Du kan enkelt byta däck.
2

Vrid ratten hela vägen till vänster.
3

Ta locket av styrservoolja och fyll den till "Full" eller "Cold" nivå (beroende på modell). Sätt inte tillbaka locket på ännu.
4

Vrid ratten helt åt vänster och höger på minst 20 gånger. Få en vän att titta på nivån av styrservoolja som du gör detta, och att se upp för bubblor. Om det finns några bubblor, du har ett problem med en av anslutningarna, så kontrollera och säkra dem. Sedan börjar vrida ratten igen.
5

Vrid motorn igen. Kontrollera styrservovätskans nivå för att se till att det fortfarande är i godtagbart intervall. Vrid ratten tillbaka till centrum och sänka jacken.
6

Låt motorn gå på tomgång i två minuter, sedan vrida ratten åt vänster och höger. Om du inte hör något ljud, och det finns inte några läckor, ta av locket från behållaren igen. Om du inte ser någon skum eller bubblor i behållaren, är du klar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59253.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.