Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du justerar höjd Brake Pedal i en Ford Mustang

Om du har tagit dina Mustang tillbaka till butiken flera gånger eftersom bromsarna kännas mjuk, och din mekaniker fortfarande inte kan hitta något fel, försöka justera höjden bromspedalen. Det kan lösa problemet, och det kostar inte dig något, men några minuter. Saker du behöver
Ficklampa eller bärbar butik ljus
kasta eller matta ruler
Vit vätska korrigering vätska (som White Out) katalog mutterdragare
Tänger
Show Fler Instruktioner
1

Sätt kast eller matta på framsidan våningen i framsätet. Ställ in ljuset på passagerarsidan så det lyser upp under instrumentbrädan.
2

Stanna motorn innan du testar den fria spel i pedalen. Pumpa bromsen två gånger för att avlägsna eventuell vakuum. Tryck lätt på pedalen med två fingrar. Du kommer att känna det sluta tvärt, det är huvudcylindern stoppa fri lek Addera 3

Mät avståndet från toppen av bromspedalen i golvet med en linjal.. Ta en andra mätning efter att du trycker ned pedalen. Hitta skillnaden mellan de två tal och du har hittat den mängd gratisspel i din pedal. Ungefär 1/8 tum är genomsnittliga. Om din pedal känns grötig, är skillnaden förmodligen större.
4

Titta på baksidan av bromspedalen tills du ser den punkt där den fäster en tryckstång, som är bromsservon inställningsstången . Gör en liten prick med den flytande korrigeringsvätska på botten av stången. Detta ger dig en referenspunkt i fall staven vänder när du lossar muttern.
5

Lossa muttern på toppen av staven. Rotera stången. Använd pricken att justera staven tillbaka till sin ursprungliga referenspunkt om den rör sig.
6

Vrid stången. När du vrider den till vänster, skärper den för mindre fri lek. Att vrida till höger gör det motsatta. Du kan behöva använda en tång för att vrida stången.
7

Dra åt muttern för att fästa stången igen. Testa pedalen med fingertryck så att du inte behöver justera pedalen höjden ännu mer. Om det känns inom räckhåll, provköra bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57051.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.