Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter skivbromsar bak i en Toyota Corolla

För att ersätta de bakre skivbromsar på en Toyota Corolla du behöver köpa ett speciellt verktyg från generalagenten. Verktygets varunumret är SST 09.719-14.020 och roterar kolven medurs in i hålet. Med detta verktyg och dessa instruktioner, kan du byta ut dina skivbromsar bak och ändå ha gott om tid kvar på din dag. Saker du behöver
Bil jack
Momentnyckel
Shims
Springs hotell Pad bära indikatorer
Pad stödplåtar Review verktyg SST 09.719-14.020
Show Fler Instruktioner
1

Höja Corolla från marken med hjälp av en domkraft för att ta bort hjulen och få tillgång till skivbromsar bak. Stödja fordonet på alla sidor för att förhindra fall. Se upp för barn och djur som kan krypa under bilen.
2

bort bromsok montering bultar genom att lossa dem med en momentnyckel. Avlägsna bultarna följt av bromskaliperenheten. Flytta bromsledningen åt sidan utan att koppla det.
3

glida ut bromsbeläggen. Ta ut shims, fjädrar, pad slitage indikatorer och pad stödplåtar samtidigt.
4

Byt plattorna pad stöd på momentplattan. Fäst dynan slitage indikatorer bromsbeläggen, göra vissa pilen på indikatorn pekar i den riktning hjulet roterar.
5

Fäst shims till bromsbeläggen. Fäst varje avslutad montering till momentplattan.
6

Skjut bromsok kolv i hålet. Använd verktyget SST 09.719-14.020 att vrida kolven medurs samtidigt som du trycker in den i hålet tills du hör ett klickande ljud. Lay bromsok över kuddar och dra åt bultarna.
7

Montera hjulen. Sänk Toyota Corolla till marken och kontrollera bromsvätskenivån.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/56953.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.