Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter skivbromsar bak i en Mercury Villager

The Mercury Villager har en av två typer av bakre bromssystem, skivor eller trumbromsar. Den bakre skivan bromssystemet kräver verktyg nummer W0133-1.707.931 att byta bromsarna. Detta verktyg är tillgängligt på alla Mercury återförsäljare. Använd det här verktyget, och dessa instruktioner för att ersätta de bakre skivbromsar på din Mercury Villager. Saker du behöver
Bil jack
Momentnyckel Review verktyg W0133-1.707.931
silikon baserat fett Sida 2 bak skivbromsklossar Sida 2 Shims
Visa fler instruktioner
1

Lyft fordonet från marken med hjälp av en domkraft. Jämnt stödja fordonet på alla sidor för att förhindra den från att falla. Se upp för barn och djur som kan krypa under bilen.
2

Ta bort hjulen från bybo. Använd en momentnyckel för att lossa muttrarna. Ta av hjulen och ställ dem åt sidan, uppåt för att undvika skador.
3

Demontera parkeringsbromsen och ta ut vajerns fäste. Ta bort sprinten skruvarna och ta av bromsoket. Ta ut pad fjädrarna följt av bromsbelägg och shims.
4

Torka kolven och små hål fria från fett, är noga med att inte sprida det till rotorn. Använd verktyg W0133-1.707.931 att rotera kolven medurs i bromsoket.
5

Smörj område av monteringsstöd som berör bromsbelägget med silikon baserat fett. Byt ut elektroderna och shims med de nya. Återanvända bromsfjädrarna om de visar tecken på skador.
6

Flytta caliperhuset i monteringen stöd. Använd en momentnyckel för att säkra bultarna mellan 28-38 ft lb
7

Byt hjulen på bybo och sänk ner den till marken noggrant. Kontrollera bromsarna för korrekt funktion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/56947.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.